Φάρμακα και θεραπείες για το μελίσσι

Φάρμακα και θεραπείες για το μελίσσι bee, farmakaΤα μελίσσια μας είναι η ζωή μας. Η απόδοση και η ευημερία τους σημαίνουν ταυτόχρονο ευημερία και για εμάς τους ίδιους. Η μέλισσα δυστυχώς, όπως και όλα τα έμβια όντα αυτού του πλανήτη, κάποια στιγμή θα αρρωστήσει. Βέβαια η φροντίδα, το καλό τάισμα και η καθαριότητα, είναι ενέργειες που βοηθάνε στην καλή υγεία της μέλισσας, όμως υπάρχουν εξωγενείς παράγοντες, όπως η χαμηλή ανθοφορία της φύσης, η αυξημένη υγρασία ή η παρατεταμένη ξηρασία, κ.α που σίγουρα θα επηρεάσουν αρνητικά την κατάσταση και σε συνδυασμό με την αυτή καθ’αυτή ύπαρξη των μικροβίων, κάποια στιγμή, το κακό θα γίνει!

Η συνεχής έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση της εταιρείας μας μέσω των ειδικών συνεργατών μας, εγγυάται στους πελάτες και συνεργάτες μας, την καλή υγεία του μελισσιού, την σωστή πρόληψη και την άμεση αντιμετώπιση οποιασδήποτε δύσκολης κατάστασης. Πριν το κακό γίνει μεγάλο, πριν χαθούν πληθυσμοί (και εισόδημα), και χωρίς να χρειαστεί να γυρίσει κανείς εκεί από όπου ξεκίνησε, εμείς είμαστε εδώ! Η βοήθεια μας συμβουλευτικά αλλά και η προμήθεια με τα κατάλληλα φάρμακα, όπως και η συμβουλή μας για τη σωστή θεραπεία, μπορούν να επιδράσουν καταλυτικά και να σώσουν κυριολεκτικά τη δουλειά τον κόπο και εν τέλει το εισόδημά σας. Ελάτε στους ειδικούς και εξασφαλίστε το εισόδημα και την ευημερία σας, κρατώντας τα μελίσσια σας υγιή.

Οι καιροί όμως αλλάζουν και μαζί με τους καιρούς αλλάζουν πολλές φορές οι συνήθειες και οι τακτικές μας. Δε πρέπει να παραγνωρίζουμε και τις λεγόμενες βιολογικές πρακτικές. Όλοι γνωρίζουμε τα βιολογικά προϊόντα που έφερε στη ζωή μας η βιολογική γεωργία και η βιολογική κτηνοτροφία. Αυτά τα είδη έχουν εισάγει στη ζωή πολλών ανθρώπων νέες συνήθειες και έχουν δημιουργήσει στην αγορά, νέες ανάγκες. Το δρόμο αυτό, της βιολογικής καλλιέργειας και ανάπτυξης, ακολουθούν πολλοί μελισσοκόμοι, κυρίως νέοι, και είναι φυσικό να παρακολουθούμε την τάση ώστε να είμαστε και εμείς πάντα επίκαιροι. Έτσι φροντίσαμε να δημιουργήσουμε στην εταιρεία μας, ένα πλήρες και ολοκληρωμένο τμήμα βιολογικών προμηθειών, που δεν αφορά μόνο τροφές και υλικά, αλλά αφορά κυρίως φάρμακα. Εναλλακτικοί τρόποι θεραπείας λοιπόν και για τα βιολογικά μελίσσια, ώστε να παραμείνουν βιολογικά, σε όλο τους το βίο και να μπορέσουν εν τέλει να παράξουν το βιολογικό καθαρό μέλι που επιθυμεί ο παραγωγός, ό,τι και αν συμβεί στη διάρκεια του παραγωγικού κύκλου!

Φάρμακα και θεραπείες για το μελίσσι