Μπάρκας μελισσοκομική προμηθευτική εταιρεία

Από το 1985 Μελισσοκόμοι, με περισσότερες από 400 κυψέλες και από το 1990 προμηθευτέςκατασκευαστές τροφών και ειδών μελισσοκομίας. Μια πολύ μεγάλη ιστορία που ξεκίνησε πολύ πριν η μελισσοκομία επεκταθεί και φτάσει στα σημερινά της επίπεδα. Από την πρώτη στιγμή, τότε που αγόρασα τις πρώτες μου κυψέλες, κατάλαβα ότι για μένα δεν υπήρχε τίποτα άλλο με το οποίο θα μπορούσα να ασχοληθώ. Η Μελισσοκομία έγινε η δουλειά και ταυτόχρονα το hoby μου. Η επιμονή, η υπομονή, η εργατικότητα και η αγάπη για τη μελισσοκομία, πολύ γρήγορα έδωσαν θετικά αποτελέσματα. Ήταν τα απαραίτητα συστατικά για να πετύχουμε το στόχο μας. Οι στόχοι όμως με τον καρό και τις επιτυχίες, αλλάζουν συνεχώς. Έτσι όταν πετύχεις τον πρώτο, αμέσως μετά κυνηγάς τον επόμενο και σιγά σιγά φτάνεις εκεί που ποτέ δε φανταζόσουν ότι θα μπορούσες να φτάσεις.

Κάπως έτσι ξεκινήσαμε. Όταν η δουλειά μεγάλωσε, εγώ και οι συνεργάτες μου, με εφόδιο την εμπειρία, αρχίσαμε να κατασκευάζουμε τροφές, αρχικά μόνο για εμάς και αργότερα για τους συναδέλφους μας. Οι τροφές έφεραν τις κυψέλες, οι κυψέλες τις κηρήθρες και ούτω καθ εξής!!! Το μεγαλύτερο κατόρθωμα θεωρούμε πως είναι η ποιότητα και το επόμενο, σχεδόν ισοδύναμο, η εξυπηρέτηση. Δεν είναι ούτε περίεργο, ούτε παράλογο, ένας επαγγελματίας να θέλει να προμηθευτεί κάποιο ποιοτικό προϊόν και να το θέλει και άμεσα. Επειδή αυτό εμείς το καταλαβαίνουμε (αφού είμαστε ακόμα μελισσοκόμοι), δεν ξεφεύγουμε ποτέ από αυτή την αρχή και από αυτό τον τρόπο δουλειάς. Ερευνούμε συνεχώς την αγορά για να βρούμε τις καλύτερες πρώτες ύλες, εξασφαλίζοντας παράλληλα και επαρκή αποθέματα αλλά και καλές τιμές. Αυτό για τον πελάτη μας σημαίνει τρία πράγματα. Το ένα είναι η άμεση παράδοση, το άλλο η ανταγωνιστική τιμή και το τρίτο και πιο βασικό, σταθερή και εξαιρετική ποιότητα σε ό,τι τον προμηθεύσουμε. Έτσι έχουμε φτάσει μέχρι εδώ και έτσι θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε, όσο υπάρχουν μέλισσες!!!

Στην εταιρεία μας θα βρείτε κυψέλες ξύλινες από το καλύτερο Ελληνικό ξύλο πεύκου ή έλατου και διαφόρων ειδών κατασκευές μονταρίσματος σε πατώματα καπάκια και τροφοδότες, για να φτιάξετε όπως εσείς θέλετε την κυψέλη που σας εξυπηρετεί καλύτερα. Θα βρείτε όμως και πλαστικές κυψέλες, όσοι θέλετε να είστε πιο σύγχρονοι ή επιθυμείτε μια ελαφρύτερη κατασκευή, που απαιτεί σαφώς λιγότερη συντήρηση.
Κατασκευάζουμε οι ίδιοι κηρήθρες, χρησιμοποιώντας μόνο γνήσιο Ελληνικό κερί, στις καλύτερες τιμές της αγοράς και η μεγάλη ευελιξία μας θα σας διευκολύνει αφάνταστα, αφού ανταλλάσσουμε τις παλιές κηρήθρες σας με νέες και χρεώνεστε μόνο μια πολύ μικρή διαφορά, μόνο για το κατασκευαστικό κομμάτι!!!
Όλα τα είδη τροφής στη ‘Μπάρκας μελισσοκομική προμηθευτική εταιρεία’ και πάντα στις καλυτερες τιμές της αγοράς. Ζάχαρη λευκή από 100% τεύτλο, βανίλιες όλων των ειδών, φτιαγμένες με διάφορα πρόσθετα αρωματικά και βότανα, κατάλληλες για την ενδυνάμωση των μελισσών και την ενίσχυση του ανοσοποιητικού τους, για να μη χάνεται πληθυσμούς και να παίρνετε τη μέγιστη απόδοση από την κάθε κυψέλη. Επίσης παρασκευάζουμε ζαχαροζύμη δικής μας αποκλειστικά συνταγής, σιρόπια, δυναμωτικά κ.α. ακόμα και τροφές επί παραγγελία, προσαρμοσμένες απόλυτα στις ανάγκες του κάθε μελισσοκόμου της κάθε περιοχής και της κάθε εποχής!!!
Φάρμακα & δυναμωτικά, χρόνιες, περιοδικές και εφ άπαξ θεραπείες που διαθέτουμε στην εταιρεία μας, θα καλύψουν κάθε ανάγκη σας, με προϊόντα πάντα εγκεκριμένα από τα αρμόδια κρατικά όργανα και υπηρεσίες, ώστε να είστε 100% σίγουροι οτι κάνετε το καλύτερο για το μελίσσι σας.
Εργαλεία μελισσοκομίας, σταθερά για το εργαστήριο, μικρά φορητά για το μελισσοκομείο, ηλεκτρικά και χειροκίνητα, μελιτοεξαγωγείς, ανοξείδωτα δοχεία, κάδοι αποθήκευσης, φίλτρα, ραφιναριστηκές μηχανές και άλλα πολλά, όλα στη ‘Μπάρκας μελισσοκομική προμηθευτική’ σε μεγάλη ποικιλία και στις καλύτερες τιμές.
Υλικά συσκευασίας, μεταλλικά δοχεία, γυάλινα βάζα όλων των διαστάσεων, κούτες χάρτινες, κουτιά ξύλινα συσκευασίας δώρου και πολλά άλλα, για να καλύψουν άνετα τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας.

Κηρήθρες

Μηχανή κατασκευής κηρήθρας. Μπάρκας Ν ΜελισσοκομικήΚατασκευάζουμε κηρήθρες υψηλής ποιότητας κάνοντας χρήση της νεώτερης τεχνολογίας που μας επιτρέπει να δίνουμε μεγάλη ακρίβεια στο εξάγωνο και στο βάθος ώστε να μην καθυστερεί το μελίσσι αλλά να μην επηρεάζεται καθόλου ούτε η παραγωγή αλλά ούτε και η γονοφορία.

Κυψέλες

κυψέλες ξύλινες μπάρκας μελισσοκομικήΚυψέλες ξύλινες, από Ελληνικό πεύκο & έλατο, ανώτερης ποιότητας, εμποτισμένες για προστασία από μύκητες και υγρασία. Κυψέλες με μεγάλη διάρκεια ζωής, απόλυτα λειτουργικές, φτιαγμένες στα μέτρα σας, με όποια διάταξη θέλετε, σε βάση, καπάκι και τροφοδότη.

Τροφές μελισσών

βανίλια τροφή μελισσών μπάρκας μελισσοκομικήΤροφές μελισσών σε μεγάλη ποικιλία, με ζάχαρη 100% από τεύτλο. Ζαχαροζύμια και βανίλιες εμπλουτισμένες με αρωματικά και θεραπευτικά βότανα για μελίσσια δυνατά, αποδοτικά και γεμάτα υγεία. Σωστή τροφή που δίνει αντοχή στη μέλισσα ώστε να αντέχει τη δύσκολη εποχή.

Μπάρκας μελισσοκομική προμηθευτική εταιρεία